blok3
blok1
4. Opfrisdag energielabel woningen

Theorie of software cursus, opfrisdag energielabel woningen 

Doelgroep en beoogd resultaat

De opfrisdagen energielabel woningen zijn bestemd voor EPA adviseurs die hun vakkennis willen bijspijkeren of een CITO (her)examen moeten gaan doen. Diegenen die geen of weinig ervaring hebben met de aangepaste EPA methodiek vanaf 1 januari 2015, het Nader Voorschrift,  zijn na het volgen van deze (theoretische) lesdag weer volledig op de hoogte van alle actualiteiten.

 

Cursusprogramma

Tijdens de opfrisdag theorie wordt alle noodzakelijke theoretische vakkennis behandeld. Dit wordt gedaan aan de hand van korte presentaties waarbij steeds wordt verwezen naar de betreffende paragrafen in het handboek (ISSO 82.1). Tijdens de opfrisdag software wordt aandacht besteed aan Vabi EPA software. Voor thuis wordt er nog een vrijblijvende praktijkcase uitgereikt die door de docent per e-mail kan worden beoordeeld.

 

Deelnamevoorwaarden

Gezien de doelstelling van de opfrisdagen gaan we er van uit dat iedere cursist enige kennis heeft opgedaan van het energielabel voor woningen en/of de oudere EPA methodieken.

 

Benodigheden

Bij de opfrisdag theorie is inbegrepen een syllabus met daarin o.a. de hand-outs en alle NL/EU wetgeving, koffie, thee en lunch. Tijdens de cursus wordt er gebruik gemaakt van ISSO 82.1 (handboek energielabel), deze dient door u te worden aangeschaft. Deze kunt u bestellen bij www.isso.nl.  Zelf dient u tijdens de opfrisdag “software” zorg te dragen voor een laptop (Windows XP of hoger). Indien u niet in het bezit bent van een laptop dan kunnen wij deze gedurende de cursusdag beschikbaar stellen tegen een vergoeding van € 35,- (excl. BTW).

 

Kosten en korting

De deelnamekosten voor de eendaagse opfrisdag theorie bedragen € 350,- per cursist (excl. BTW). De deelnamekosten voor de eendaagse opfrisdag software bedragen € 300,- per cursist (excl. BTW). Voor groepen zijn er in overleg kortingsafspraken te maken.

 

Cursusdata

Een actueel overzicht van de cursusdata voor de cursus adviseur energielabel woningen kunt u vinden in onze cursuskalender.

 

Inschrijven

Inschrijving voor deze cursus kan plaatsvinden door steeds per cursist het onderstaande inschrijfformulier geheel ingevuld en ondertekend aan ons retour te zenden. U ontvangt dan van ons een bevestiging.

 

pdf Inschrijfformulier EPA-W cursus EBD Trainingen 2016