blok4
blok3
blok2
Leren vanuit praktijk

Leren vanuit praktijk

De erkende EPA cursussen van EBD Trainingen zijn ontstaan vanuit de praktijk en worden ook allemaal gegeven door praktijkmensen. We luisteren daarbij goed naar de feedback die we van onze cursisten krijgen en houden ons lesmateriaal actueel. Door nauwe samenwerking met EPA adviseurs uit het werkveld weten we precies waar en wanneer een onderwerp extra aandacht nodig heeft. Wij noemen dat leren vanuit de praktijk.

De medewerkers van EBD Trainingen zijn naast hun dagelijkse bezigheden ook nauw betrokken bij de totstandkoming van de implementatie van de Europese Energierichtlijn (EPBD) in Nederland.

Naast de vrij toegankelijke cursussen die meerdere malen per jaar door ons worden georganiseerd stellen we op verzoek ook gerichte cursussen op maat samen. Deze worden meestal in-company georganiseerd voor bijvoorbeeld woningcorporaties en grotere makelaarskantoren. Voor woningcorporaties is er door de Stichting FLOW (scholingsfonds voor woningcorporaties) subsidie beschikbaar gesteld vanwege het innovatieve karakter van onze corporatiecursussen.